Den sista av alla Koopalings är Morton Koopa Jr som är lik en valhaj. Jag kommer igenom alla hans röster och berätta vilken som är min favorit. 

Gordon Masten

I Adventures Of Super Mario Bros 3 är det Gordon Masten som spelar Morton eller Big Mouth som han heter här. Han låter något goofy och det passar inte Mortons karaktär. Gordon Masten pratar med bra inlevelse men denna insats är inte fullt godkänd.

Kenneth Milldoff

Stortrut som han heter på svenska dubbades av Kenneth Milldoff i den svenska dubbningen. Han låter inte lik Gordon Masten, hans röst är mörkare och han pratar dessutom med göteborgsk dialekt. Inlevelsen är lika bra, måste jag välja så vinner Milldoff med dialekten som är riktigt skön och förvånansvärt passande. Milldoff gör det igen.

Kathy Fitzgerlad

Nu till Mario Is Missing där Kathy Fitzgerald spelar Morton. Hon låter lik Gordon Masten med en lika goofy röst, högst opassande. Den rösten hade varit mer passande för Larry. Detta är den svagaste insatsen. Mortons och Lemmys repliker är faktiskt oanvända i spelet.

Lani Minella

I alla New Super Mario Bros spel utom det första spelas Morton av en kvinna: Lani Minella. Hon har ett riktigt brett röstregister och ger Morton sin ikoniska stönröst. Förvånansvärt nog låter rösten inte alls kvinnlig. Lani Minella är ett geni, hon slutar aldrig att förvåna mig, förutom att vara den bästa rösten till Morton skrämmer hon också skiten ur mig.

David Cooke

I alla Mario spel sedan Mario Kart 8 är det David Cooke som spelar Morton. Hon låter lik Lani Minella med samma slags stön och blä ljud. Morton blev kallad valhaj av Farsan för att hans mun är så bred. Jag tror att Lani Minella blev ersatt för att de ville ha en manlig röst till Morton. David Cooke är en riktigt bra ersättare med samma energi och inlevelse.

Här kommer Toplistan:

1.Lani Minella

2.David Cooke

3.Kenneth Milldoff

4.Gordon Masten

5.Kathy Fitzgerald

Nu är det bara huvudkaraktärerna kvar, sedan är jag klar med Mario serien.